Gulvservice

Gulvservice er en vigtig del af oplevelsen når de gamle trægulve skal opfriskes og have nyt liv.  Her får du den bedste gulvservice i byen, og det er med garanti.

God gulvservice?

Som en del af vore gode gulvservice tager vi en dialog med kunder inden, under og efter at gulvet er afslebet. En gulvafslibning og gulvafhøvling er en stor beslutning, idet udseendet og slidstyrken kan ændres og tilpasses kundens ønsker.

Hvordan udnytter jeg  gulvmandens gode gulvservice?

Når du skal have ordnet dine gamle trægulve, så de bliver som nye igen ved en gulvafslibning, så har du brug for gulvservice. Gulvservice er med andre ord gode råd og den samlede erfaring fra en mand, der har specialiseret sig i at renovere gulve, som har set utallige m2 trægulve, og som lige præcis ved, hvordan de skal behandles, for at resultatet bliver så smukt og holdbart som muligt og samtidig nemt at vedligeholde.

Gulvservice København, Frederiksberg, Valby og Amager

Du finder den gode gulvservice hos os!

Så find den rigtige gulvmand på internettet – det gør du fx ved at søge efter gulvafslibning på Google eller en anden søgemaskine. Herefter vil den dygtige gulvmand bede om at få lov til at se netop dine trægulve, så han kan danne sig et overblik over deres tilstand og give dig en god pris der holder hele vejen.
Gulvservice handler om gulvets overflade

Hvordan finder jeg den rette gulvmand eller gulvfirma?

Ved samme lejlighed vil gulvmanden give dig næste trin i god gulvservice ved at spørge dig, hvordan du gerne vil have, at gulvene behandles efterfølgende – altså hvilken overflade ønsker du?
Du kan frit vælge om du vil have lakeret dine gulve, og ønsker du det, kan du vælge mellem forskellige laktyper. Der er vandbaseret lak og der er lak baseret på opløsningsmidler. Og desuden skal du vælge mellem blank lak, havlblank eller mat lak.

Sæbebehandling eller oliebehandling?

Du kan også få sæbebehandlet dine gulve eller få gulvene oliebehandlet.
Alle muligheder har hver deres fordele, og det kendetegner netop den gode gulvservice, at gulvmanden kan råde dig i forhold til dine behov, sliddet på gulvet og familiens sammensætning. Mindre børn i familien kunne fx tale for lakerede gulve…