Gulvpleje

Gulvpleje bruges til at forstærke og forskønne boligens trægulv. Parket- eller plankegulve plejes forskelligt hvilket kommer an på egenskab og behandling. Den rette gulvpleje afpasses efter gulvrengøringen og gulvvedligeholdelsen i hjemmet.

Hvad forstås ved gulvpleje?

Der er nu noget hyggeligt og dejligt med træ og trægulve i privatboligen. parket og plankegulve giver privaten noget fuldstændig exceptionelt, i opholdsstuen, soveværelset eller et chefkontor i en erhvervsvirksomhed. Træ giver et touch af behag, uovertræffelighed og velbehag på én gang. Ved at rengøre, pleje og vedligeholde et plankegulv perfekt, vil du erhverve dig en gulvløsning som holder i årevis.

Gulvpleje og gulvrengøring af trægulve?

Det er vigtigt at du benytter de bedste plejemidler til rengøring og vedligeholdelse af parketgulve. Uheldig benyttelse af rengøringsmidler er med til at ødelægge og misfarve gulvene. Det kan desforuden give problemer at efterlade parket og plankegulve for vådt ved vask. uanset hvilken behandling trægulvet har, må det ikke være vådt/fugtigt i rum tid. Kraftige rengøringsmidler på parket- eller plankegulve kan ødelægge overfladen.

Gulvpleje af lak, lud og olie parketgulve?

Har du et ludbehandlet gulv bør det rengøres med sæbespåner eller en natur sæbe til trægulve. Gulve med lak kan med fordel rengøres med almindeligt rengøringsmiddel eller et par dråber opvaskemiddel. Oliegulve kan vaskes med træsæbe eller oliepleje, der ret enkelt blandes i vand.

Hvornår gulvrengøring og hvornår gulvpleje?

Vi tilbyder gulvrådgivning om gulvrengøring, gulvpleje samt gulvvedligeholdelse. Forudsat boligen har et grimt og slidt gulv, kan det være fristende med en gulvudskiftning og bortsanering. Tit behøver du næppe at udskifte dit parketgulv eller plankegulv, men kan nøjes med en afslibning. Fagmanden har visse typer gulvrenovering, herunder gulvbehandling, gulvafhøvling samt afslibning, hvorefter dit udtjente trægulv omdannes til nyt. Vi anvender gulvafslibning, fuldslibning og let slibning til opfriskning.

Hvad er en fuldslibning?

En fuldslibning giver normalt det smukkeste udfald. Her slibes træet helt, så behandlingen påføres nyslebet træ. Herefter kan der bruges en ny efterbehandling med lak, olie, lud og voks. Et unikt udtryk fås med gulvmaling eller bejdse, så kun fantasiensætter grænser.

Hvad forstås ved let afslibning?

Her slibes trægulvet kun meget let med fint slibepapir eller et slibenet. Fremgangsmåden egner sig bedst til genopfriskning af gulvet med olie, voks, lak eller sæbe. Gulvoverfladen ‘nulstilles’ så er helt ren og klar til en ny gulvbehandling. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger om rengøring, vedligeholdelse og afslibning og gulvpleje.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *