Gulvafhøvling

Gulvafhøvling og afhøvling af trægulve tilbydes af dygtigt og solidt gulvfirma. Gulvpartner her i mange år hjulpet kunder med gulvopfriskning af trægulve. Her udføres gulvarbejdet på en sådan måde, at det nyafslebne trægulv lever op til kundens ønsker og forventninger.

Hvad er forskellen på gulvafhøvling og gulvafslibning?

Ordene gulvafhøvling og gulvafslibning bruges ofte i flæng uden at tænke over at der er en forskel. Ved en gulvafhøvling fjernes 4 mm af selve træet, og arbejdet udføres med en gulvhøvl som skræller træet af gulvet og efterlader høvlspåner som affald. Modsat en gulvafslibning som på nænsom vis blot fjerner den gamle overfladebehandling så der kan påføres en ny.

Gulvafhøvling i København, Odense, Frederiksberg, Valby samt på Amager

Skal et fernis gulv afhøvles?

Har dit trægulv en gammel fernis behandling eller er den dækket med spartel, limrester eller tæpperester? så kan en gulvafhøvling være nødvendigt. Ligeledes kan en gulvafhøvling med fordel benyttes hvis der er niveauforskelle eller gulvet er skævt. Efter enhver gulvafhøvling afslibes gulvet for at få en blød og smidig overflade der kan påføres en beskyttende gulvbehandling.

Hvad bør jeg  vide om gulvafhøvling?

Alle gulvafhøvlinger kræver ikke altid den samme maskine og de samme rekvisitter. Det vælges fra opgave til opgave hvilken løsning der er bedst til det enkelte gulvs beskaffenhed. Det er vigtigt at der træffes den rette beslutning om gulvarbejdets udførelse så der ikke sker unødige skader på gulvet undervejs. Gulvafhøvling må udføres af en professionel fagmand med mange års erfaring, idet afhøvling kræver en indsigt i træets beskaffenhed, trægulvets forløb og en proces kontrol ud over det sædvanlige. En fejlvurdering kan i værste fald skabe uoprettelige skader på gulvet. Vores topprofessionelle gulvmænd sørger for at dine gulve bliver behandlet nænsomt og korrekt, så du behøver ikke at have unødige bekymringer.

Gulvafslibning og gulvafhøvling kræver ekspertise og kompetence

Vi er en af Danmarks største udbydere af gulvafhøvling, og hver dag benytter mange danskere vores service rundt omkring i landet. vi har ikke den store administration og kan derfor tilbyde gulvafslibning til en absolut fornuftig pris. Det kommer naturligvis vore kunder til gode med billige priser på gulvafhøvling, i forhold til hvis du tog det første og bedste gulvfirma.

Brug den sunde fornuft i valget af gulvfirma

Forbrugerstyrelsen har lavet en undersøgelse der viser, at det er en rigtig god idé at kigge sig godt for når der skal bruges et gulvfirma til gulvafhøvling. Prisen i blandt de forskellige gulvfirmaer kan svinge rigtig meget. Ofte med flere tusinde kroner fra den dyreste pris og til den den billigste. Det viser sig, at mange mennesker ikke kan overskue at surfte på nettet eller ringe rundt til flere gulvfirmaer for at tjekke priser og ender tit med at betale alt for meget for deres gulvafhøvling.

Fornuftige priser på gulvafslibning og gulvafhøvling?

Vi har fornuftige priser på gulvafhøvling, det er sikkert og vist. Så et godt tilbud fra os eller en snak om dine trægulve kunne være en god idé. Det er naturligvis gratis og helt uforpligtende, så kontakt os gerne for et godt tilbud.